Oldalak

2011. február 21., hétfő

Robbie Green nyerte a Scottish Open-t

Az angol Robbie Green győzelmével ért véget a hétvégén rendezett BDO Scottish Open.
Nagy küzdelmeket és látványos mérkőzéseket láthatott mindenki aki a hétvégén ellátogatott a Scottish Openre a skóciai Glasgow városába ezen bellül pedig Renfrew-be.




Több nagyszerű játékos már az elején elbukott.
Ilyen szerencsétlenül járt Ted Hankey - Scott Waites ellen. Bár Hankey még egy varázslatos kilencnyilas kiszállót is dobott, de ez sem volt elég Waites-el szemben.

Bár a csoportból ő sem tudta magát tovább juttatni a jó napot kifogó Gary Robson mellett, aki egészen az elődöntőig menetelt. Az egész hétvégét egy már már Renfrew-i tradíció árnyékolta csupán be, méghozzá hogy ismét megszólalt a tűzjelző a Normandy Hotel-ben. Így természetesen a 64 közé került összes versenyzőt is beleértve, mindenkinek el kellett hagynia az épületet, amíg mindent át nem vizsgáltak. A hidegről visszatérve aztán a játékosok teljesen átfagyva folytathatták a játékot. 

A férfi egyéni döntőt Robbie Green (képünkön) és Clive Barden játszhatta. A nézők egy remek, a végletekig kiélezett döntőt izgulhattak végig és láthatták, ahogy Green előbb 4-0-ról hagyta, hogy kiegyenlítsen Barden, majd egy nagy csatában végül is sikerült megszereznie a győzelmet. 

A női döntőket Lorraine Farlam (képünkön) és Irina Armstrong játszhatta miután Lorraine az elődöntőben Kate Smith-t Amstrong pedig Julie Gore-t búcsúztatta. Jól kezdett mindkét játékos és az első két leget döntetlenre hozták. Lorraine végül azonban behúzta a harmadik leget és megvédte tavalyi Scottish Open elsőbbségét.

Nincsenek megjegyzések: