Oldalak

2011. február 13., vasárnap

Phil "The Power" Taylor visszavolul!

PHIL TAYLOR két évre visszavonul. Ezzel a címmel jelent meg az angol The Sun napilap egyik cikke azután, hogy Csütörtökön Taylor kínos 8-2 vereséget szenvedett tanítványától Adrian Lewis-tól a 888.com Premier League Darts első fordulójában.








Az 50 éves 15-szörös Világbajnok azt mondta szükségem van egy kis pihenésre negyed évszázadnyi játék után.

A "The Power" nem tudta megvédeni Világbajnoki címet a múlt hónapban majd ezt követően múlthét Csütörtökön a 888.com Premier League nyitó fordulójában egy csúfos 8-2-es vereséget szenvedett Adrian Lewis-tól a Londoni O2 Arénában. Ez volt a legnagyobb veresége a liga történetében.

Taylor azt mondta: "Szükségem van egy kis szünetre 25 éven keresztül megbízhatóan játszottam és most elfogyott az erőm. Nem tudom mi történt velem, még soha sem éreztem ilyet." "Vágyom arra, hogy visszatérjek és újra Világbajnok legyek?"
"Ha őszinte akarok lenni akkor azt mondom nem. Úgy érzem szükségem van a két évre, hogy mindent rendezni tudjak magamban."

Azért azt tegyük hozzá: Taylor egy Termék a Darts jólmenő terméke és mint ilyet egy cég nem vehet le bármikor a polcról amikor a vevők imádják. (Szerkesztő)

Nincsenek megjegyzések: