Oldalak

2011. február 16., szerda

888.com Premier League Darts - Második este - Előzetes

Csütörtök este megkezdődik a 888.com Premier League Darts második fordulója a Nottingham-i Capital FM Arénában.  Az előző forduló eredményeit alapulvéve a második forduló párosításai is igazi csemegével kecsektetnek. Nézzük tehát sorban mi is vár ránk illetve mi várható a Csütörtök este folyamán.






Simon Whitlock v Raymond van Barneveld

Whitlock az első este 8-5-ös vereséget szenvedett a skót Andersen-től. Bár nagyon jó kezdte a mérkőzést és az este folyamán ő dobta a második legtöbb 180-ast még mindíg nagy problémát jelent neki a nyomás alatti kiszállók dobása. Ha ezt a problémát sikerült megoldania a fordulók között egy bemutatón résztvevő Ausztrálnak akkor lehet esélye a szintén vereséggel kezdő Barneveld ellen. Az első este enerváltan játszó holland-nak egy kicsit össze kell szednie magát ha nem akar idén is kimaradni a rájátszásból.

James Wade v Adrian Lewis 

Talán az este legjobban várt mérkőzése lesz, hiszen a tavalyi Grand Slam of Darts döntőt elveszítő Wade egyenlőre keresi korábbi önmagát, míg a friss Világbajnok Lewis az előző fordulóban 8-2 verte egykori mentorát Phil Taylort. Tehát Wade-nek csak a győzelem lenne elfogadható míg Lewis-nak hihetetlen magabiztonsága hozhatja a vesztét.






Phil Taylor v Mark Webster

Taylor utolsó féléves  teljesítménye a darts sport legnagyobb talánya. A 15-szörös Világbajnok közelmúlt beli teljesítményénét a Lewis elleni 8-2-re elveszített nyitóforduó tükrözi a legjobban. Élete első PLD mérkőzését megnyerő Webster viszont az utolsó félévben talán legjobb PDC eredményeit produkálta. Ezekkel az előjelekkel nem is várhatnánk mást mint egy hihetetlen izgalmas mérkőzést.






Terry Jenkins v Gary Anderson

Két győztes csatájával zárul a második forduló. Jenkins és Anderson is egyaránt győzelemmel kezdett így minden esély megvan egy nagyon jó mérkőzésre. Bár Jenkins saját bevallása szerint nem volt elégedett önmagával az előző fordulóban mert nem hozta azt a játékot amit elvárt volna magától. Anderson viszont sikert sikerre halmozott az utolsó két hónapban ezért teljes magabiztossággal várhatja a találkozót.




A második este mérkőzései élőben megtekinthetők lesznek itt a Kilenc Nyil Darts Blog-on, tehát érdemes lesz velünk tartani  a holnapi nap folyamán is.

Február  17 - Capital FM Arena, Nottingham 20.00 (19.00 Angol idő)

Simon Whitlock v Raymond van Barneveld
 James Wade v Adrian Lewis
Phil Taylor v Mark Webster
Terry Jenkins v Gary Anderson

Nincsenek megjegyzések: