Oldalak

2011. február 17., csütörtök

John Part szponzori szerződést kötött a Cosmo Darts-al

A háromszoros Világbajnok John Part szponzori megállapodást kötött a Japán Cosmo Darts-al. Part elmondta, hogy egy igen szoros együttműködést vár ettől a szerződéstől.




A kanadai John Part a napokban írt alá szponzori megállapodást a japán  Cosmo Darts-al. Így ez a szerződés azt is jelentette, hogy Part szakított az  eddig őt támogató angol Unicorn céggel. John hangsúlyozta, hogy szeretne még egy Világbajnoki címet nyerni (ezzel megelőzné John Lowe-t).  Part évente 125 ezer mérföldet utazik és ezalatt külömböző versenyeken és bemutatókon vesz részt szerte a világban.

Robert Heckman - a Cosmo Darts Amerikai Egyesült Államok és Csendes-óceáni térség vezetője - elmondta milyen hatalmas sikert jelent a John Part-tal kötött szerződés és hogy erre a Matsubara család is áldását adta. Robert és John is belátja, hogy a Cosmo Darts-al kötött együttműködés elsősorban a cég szempontjából hosszútávon válik majd gyümölcsözővé. A Cosmo Darts egy ideje már jelen van az Egyesült Államokban és több játékos már tesztelte a cég termékeit, sőt a cég bizonyos mértékű szponzorizációs múltal is rendelkezik.

John "Dart Maple" Part tehát a fedélzeten és jelenleg a leghíresebb reklám arca a Cosmo darts-nak.

Nincsenek megjegyzések: