Oldalak

2011. február 7., hétfő

A 888.com lesz az új szponzora az idei Premier League Darts-nak

A 888.com Premier League Darts amelyben a darts sport nyolc csillaga mérkőzik meg egymással Csütörtökön veszi kezdetét a Londoni O2 Arénában és 15 egymást követő Csütörtöki este bejárja Nagybritanniát.









Több mint 80.000 rajongó gyült össze tavaj az ország legnagyobb arénájában a döntő északáján és látta ahogy Phil Taylor egy mérkőzés alatt két kilenc nyilas kiszállóval legyőzte James Wade-et a címvédőt.


"Örömmel üdvözöljük újra a 888.com-ot mint a sorozat névadószponzorát."

Mondta Barry Hearn a PDC elnöke.

"Ez a versenysorozat vált a legnagyobb teremsportá az országban az elmúlt években és az idén is rekordszámú rajongót várunk az ország 15 legnagyobb arénájába."

"A televíziós közvetítés révén az egész Világon látható lesz az esemény. Így ez ideális feltételeket biztosít a 888.com casino és póker vállalat minnél szélesebb megismerésének."

a 888.com korábban már támogatta az éppen akkor alakuló Premiere League Darts eseményét a 2005-ös szezonban amikor Phil Taylor legyőzte Colin Lloydot a Manchester-i fináléban.


Adi Soffer-Te'eni a 888.com ügyvezető igazgatója elmondta "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy újra részt vehetünk ezen a versenyen."


"Az évek során a Premiere League hatalmas növekedést mutatott és most úgy érezzük itt az ideje újra összehangolni a márkát."


A 888.com Premier League Darts idei szezonjában ott lesz a címvédő Phil Taylor, világbajnok Adrian Lewis, James Wade, Gary Anderson, Simon Whitlock, Raymond van Barneveld, Terry Jenkins és Mark Webster.

Nincsenek megjegyzések: