Oldalak

2011. április 8., péntek

888.com Premier League Darts - kilencedik este - ÖSSZEFOGLALÓ

A 888.com Premier League Darts kilencedik fordulóját rendezték tegnap este a skóciai Aberdeen-ben. A skót közönség fantasztikus hangulatot terrmtett az este folyamán, ezt a PDC hivatolosan is elismerte. Az eredmények alakulása miatt kiéleződni látszik a verseny a táblázaton igy több játékos is érdekelt lehet a legjobb négy közé kerülési harcban. A hajtás alatt olvasható összefoglalónk.





888.com Premier League Darts
Kilencedik este - AECC, Aberdeen

 
Gary Anderson 8-3 Terry Jenkins
Adrian Lewis 3-8 James Wade
Mark Webster 1-8 Phil Taylor
Raymond van Barneveld 5-8 Simon Whitlock 


Az első mérkőzésen skót győzelemnek tapsolhatott a skót közönség, miután Gary Anderson magabiztosan győzte le az angol Terry Jenkins-t.

 
A második mérkőzésen ismét a régi James Wade-et láthattuk játszani sokak örömére. Látványos játékkal multa fellülazidei világbajnokot Adrien Lewis-t.


A harmadik mérkőzésen mindenki feltöltődhetett hiszen Phil Taylor egy igen-igen egyoldalú mérkőzésen győzött a wales-i Mark Wade ellen.


Azeste negyedik mérkőzése hozta a legnagyobb csatát gondoskodva arról nehogy a nézők elszundítsanak. Simon Whitlock a forduló legmagasabb átlagát dobta, és nyolc dobott 180-assal beállította James Wade eddigi rekordját. Így senki sem csodálkozik ugye ha a végén nem Raymond van Barneveld örülhetett a győzelemnek.


A 888.com Premier League Darts állása kilenc forduló után:



Nincsenek megjegyzések: