Oldalak

2011. március 31., csütörtök

888.com Premier League Darts - nyolcadik este - ÖSSZEFOGLALÓ

Ma este rendezték Cardiff-ban a 888.com Premier League Darts nyolcadik fordulóját. Rövid összefoglalóval és a szokásos mérkőzés statisztikával készítettük ismét összefoglalónkat. A hajtás alatt olvashatóak a mérkőzések rövid összefoglalói.






Az este első mérkőzése elég simán indult Gary Anderson három leget is nyerni tudott válasz nélkül. James Wade még mindíg csak keresi régi önmagát, ezt a mai este is láthattuk miután a skót Gary Anderson magabiztosan győzte le az Angolt.

James Wade 6-8 Gary Anderson


Az este második mérkőzésén az ausztrál Simon Whitlock egyszerűen esélyt sem hagyott a gyenge formában játszó angol Terry Jenkins-nek. 

Simon Whitlock 8-3 Terry Jenkins


Az este harmadik mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett a holland Raymond van Barneveld annak ellenére, hogy még egy kilencnyilas kiszállót is vétett rögtön a mérkőzés elején. Bár a mai estén nehéz lett volna bárkinek legyőznie a szárnyaló Phil Taylort, aki egy 109.52-es három nyíl átlagot produkált.

Phil Taylor 8-3 Raymond van Barneveld


Az este utolsó mérkőzése nagyon rövidre sikerült, miután az idei világbajnok Adrian Lewis magabiztosan győzte le az idei év egyik újoncát a wales-i Mark Webster-t.

Adrian Lewis 8-1 Mark Webster


A 888.com Premier League Darts állása 8 forduló után:

Nincsenek megjegyzések: